Jeugd Alles-in-1 Lidmaatschap

Tennis is de allerleukste sport! Maar, voor ouders niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Bij voetbal of hockey bijvoorbeeld gaan kinderen automatisch ook wedstrijdjes spelen. Bij tennis is dit helaas nog niet vanzelfsprekend. Hier willen de KNLTB en TV TIOS verandering in brengen.

Jeugd Alles-in-1 lidmaatschap
Bij TPV TIOS vinden we het belangrijk dat onze jeugdleden actief betrokken zijn bij de vereniging. We vinden het belangrijk dat de kinderen niet alleen tennistrainingen volgen, maar ook deelnemen aan clubactiviteiten, competitie en vrij spelen. Om die reden gaan we, na de positieve reacties bij andere tennisverenigingen, vanaf 1 januari 2019 het Alles-in-1 lidmaatschap aanbieden.

Waarom TPV TIOS kiest voor het Alles-in-1 lidmaatschap?
Het Alles-in-1 lidmaatschap gaat ons helpen om het teamgevoel onder de jeugd te vergroten en de jeugd meer met elkaar te verbinden (gezelligheid). Daarnaast zet het tennis meer als eerste sport op de kaart, meedoen aan de competitie wordt laagdrempeliger en een Alles-in-1 lidmaatschap biedt ouders veel meer duidelijkheid en transparantie hoe het werkt. Mogelijk kan dit ook leiden tot een toename in het aantal jeugdleden of in elk geval tot minder uitstroom.

Jeugd Alles-in-1 lidmaatschap
TPV TIOS biedt zowel een basis- als een toppakket aan voor de jeugd:
Prijspeil 2022.

Basispakket € 8,50 per maand Toppakket € 32,50 per maand
Lidmaatschap TPV TIOS Lidmaatschap TPV TIOS
KNLTB pas KNLTB pas
Deelname aan KNLTB-competitie in het voor- en najaar Deelname aan KNLTB-competitie in het voor- en najaar
  Automatische deelname aan diverse clubactiviteiten
  Tennistraining winter en zomer (de trainingen worden gegeven volgens het lesreglement van Bas-ta)