Winter Challenge

In de winter 2020/2021 biedt TV TIOS een actie-lidmaatschap aan in samenwerking met tennisschool Bas-Ta.

Ben je benieuwd of de Winter Challenge opnieuw zal worden aangeboden? Stuur dan een e-mail voor informatie naar [email protected], dan nemen we contact met je op wanneer dit bekend is.

VOL WINTER 2020/2021: in de afgelopen periode hebben we veel aanmeldingen ontvangen voor de Winter Challenge. Dit betekent dat de Winter Challenge helaas vol zit. Aanmelden is niet meer mogelijk. Toch kennis maken met tennis? Meld je aan voor het lespakket Maak Kennis met Tennis van onze tennisschool Bas-Ta. Dit pakket bestaat uit 6 lessen, zodat je op je gemak kan ervaren of je tennis leuk vindt.

Wat houdt de Winter Challenge in?
Het Winterchallenge-lidmaatschap geldt voor de maanden januari, februari en maart. Voor slechts 50 euro krijg je 4 tennislessen (verdeeld over januari en februari) én kun je 3 maanden vrij tennissen wanneer het jou uitkomt en zo vaak als je wilt. Na afloop van deze periode stopt het Winterchallenge-lidmaatschap automatisch. Je ontvangt voor deze periode een lidmaatschapspas (KNLTB-pas).

Wil je meedoen aan de Winter Challenge?
Meld je dan aan via het Aanmeldingsformulier en geef hierin aan, dat je meedoet aan de Winter Challenge. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via e-mail. Wil je eerst meer informatie, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Een alternatief is het Lespakket Maak Kennis met Tennis – dit pakket is bestemd voor nieuwe leden die nog geen gebruik hebben gemaakt van dit pakket. Zie hiervoor de informatie elders op deze website.