Nieuw toegangssysteem actief

04 juli 2023


Onlangs lieten we je weten dat met ingang van 2024 de fysieke ledenpas verdwijnt. De KNLTB is al enkele jaren bezig met een digitale innovatie en deze verandering is daar een onderdeel van. Ook is de magneetstrip van de fysieke pas -die toegang verleent tot het park-, verouderd en niet meer van deze tijd. Dit betekent dat er vanaf heden een nieuw toegangssysteem op onze vereniging actief is.  

Hoe betreed ik het sportpark of open ik de deur van ons clubhuis?

  1. Zorg dat je de KNLTB ClubApp op je mobiel hebt (downloaden via de App Store of Google Play Store; mocht je de oude versie hebben, deze dan vernieuwen).
  2. Open de ClubApp en ga naar ‘Home’ (icoon linksonder). Hier staat je 6-cijferige toegangscode. Dit is een persoonlijke code die om veiligheidsredenen wekelijks vernieuwd wordt.
  3. Bij de toegangspoort en de deur van ons clubhuis hangt een codekastje waar je jouw persoonlijke code invoert. Vervolgens opent de poort of de deur. Welke je ook wil openen, voor beide gebruik je dezelfde code.  


Heb je bardienst? Dan gelden er nog een aantal aanvullende acties.

  • Als je bardienst hebt, geeft jouw persoonlijke code ook toegang tot de kantine. Maximaal een half uur van te voren kun je binnenkomen.
  • Bij binnenkomst in de kantine hangt boven de brandblusser (rechterzijde) een slotsensor. Gelieve deze te activeren van rood naar groen. Op deze manier zal de deur niet in het slot vallen en weer gewoon openen als iemand naar binnen wil. Zeker in de winter, wanneer de deur, vanwege de kou, vaak dicht is, voorkomt dit dat telkens een toegangscode nodig is om binnen te komen.
  • Aan het einde van je bardienst activeer je opnieuw de slotsensor (van groen naar rood) en sluit je alle deuren.  


LET OP!
Wissel je onderling van bardienst, geef dit dan door aan Jeanne Roubos van de Kantinecommissie ([email protected]). Jeanne past dit dan aan in het systeem. Het systeem is zo ingesteld dat degene die bardienst heeft met zijn/haar persoonlijke code ook de kantine kan openen. Geef dus aan Jeanne door met wie je wisselt, zodat diegene tijdens de bardienst over een code beschikt om de kantine te openen.  

Vragen of onduidelijkheden? Spreek iemand van het bestuur aan of stel je vraag via [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen