Nieuwe leden informatieuurtje - donderdag 19 januari vanaf 19.30 uur

27 december 2022


Ben jij  één van de leden die sinds kort lid is van onze tennis- en padelvereniging? Op donderdag 19 januari organiseren we vanaf 19.30 uur een informatie-uurtje. Daarna gaan we gezellig de tennis- en/of padelbaan op. Vergeet dus niet je sportkleding aan te trekken!  

Tennis en padel = een juiste keuze!
Tennis en padel zijn leuke sporten om te beoefenen; laagdrempelig (met name padel), gezellig om te spelen én het is natuurlijk gezond om in de buitenlucht lekker bezig te zijn. Je hebt dus een goede keuze gemaakt om lid te worden van onze vereniging!  

Informatief uurtje met aansluitend lekker de baan op
Tijdens deze avond maak je kennis met enkele bestuurleden en de leden van de Commissie Welkom. We vertellen je meer over onze vereniging en ons park. Natuurlijk komen ook de tennis- en padellessen, competitie, toernooien en husselavond aan bod. En laten we je meer zien over onze website, de KNLTB.Club-app en het draaien van bardienst. Vragen? Natuurlijk beantwoorden we die graag tijdens dit informatiemoment.  

Na afloop bieden we je de mogelijkheid om direct kennis te maken met onze husselavond. Gezellig met elkaar vrijspelen op de tennis en/of padelbaan. Wel interesse in het informatie-uurtje, maar geen tijd om de baan op te gaan? Geen probleem, ook dat is mogelijk!  

Jij komt toch ook? Aanmelden voor 13 januari
Wij zien je graag op donderdag 19 januari om 19.30 uur in de kantine van onze vereniging. We hopen dat je aanwezig bent. Om je aan te melden voor deze avond, stuur je een mail naar [email protected].   

Sportieve groet,  
Namens het Bestuur en de Commissie Welkom 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen