Vooraankondiging: toegangscontrolesysteem gaat veranderen

13 mei 2023


Met ingang van 2024 gaat de fysieke ledenpas die iedereen nu heeft, verdwijnen. De KNLTB is al enkele jaren bezig met een digitale innovatie en deze verandering is daar een onderdeel van. Bovendien is de magneetstrip van de fysieke pas -die toegang verleent tot het park-, verouderd en niet meer van deze tijd. Daarvoor in de plaats gaat iedereen gebruik maken van de digitale ledenpas die nu al te vinden is in de ClubApp.

Dit betekent dat het toegangssysteem op onze vereniging ook gaat veranderen. Ieder lid krijgt een persoonlijke pincode die toegang verleent tot het park. Deze pincode wordt om veiligheidsredenen wekelijks automatisch vernieuwd.

Door de pincode op een toetsenbord bij het toegangshek in te voeren, kun je op het park komen. Bij het halletje komt er ook zo’n toetsenbord, zodat je bij de kleedkamers en de toiletten kunt.

De pincode wordt ook gebruikt voor de verhuur van de banen via Meet & Play. Daarnaast wordt het mogelijk dat een lid die bardienst heeft, met deze pincode de kantine in kan. Daarmee vervalt de fysieke sleutel.

Deze best ingrijpende verandering zorgt er voor dat we het toegangscontrolesysteem moeten vernieuwen. We zijn in de afrondende onderhandelingsfase met onze leverancier (HS-Pas) en willen voor de zomervakantie het systeem operationeel hebben.

We begrijpen dat er nog vragen kunnen zijn, maar tegen de tijd dat het nieuwe systeem in werking wordt gezet, maken we een uitgebreide handleiding.

Zorg er in ieder geval wel voor dat je de Clubapp (downloaden via de App Store of Google Play Store) op je mobiel hebt. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen