Wijziging Jeugd Alles-in-1 lidmaatschap

18 januari 2023


Sinds 2019 biedt TPV TIOS het Alles-in-1 lidmaatschap aan voor de jeugd. Per 1 maart vindt er een verandering plaats in dit lidmaatschap. Het lidmaatschap blijft bestaan, alleen zal het volgen van tennisles geen onderdeel meer zijn van het Toppakket. Dit betekent dat jeugdleden die tennis- of padelles willen volgen, hier zelf over in contact treden met tennisschool Bas-ta of padelschool Bob Padel.  

Wat betekent dit concreet?
Het Basis- en Toppakket komen beiden te vervallen. Alle jeugdleden gaan per 1 maart over naar een Jeugd Alles-in-1 lidmaatschap dat bestaat uit: 

  • Lidmaatschap TPV TIOS
  • KNTLB Spelerspas
  • Gehele jaar vrij tennissen en/of padellen
  • Deelname aan KNLTB-voorjaars- en najaarscompetitie
  • Deelname aan diverse clubactiviteiten  

De kosten voor het lidmaatschap bedragen: € 84,- per jaar.  

Wat gebeurt er precies op 1 maart?
Op 1 maart wordt het lidmaatschap van uw zoon of dochter automatisch omgezet naar een Jeugd Alles-in-1 lidmaatschap. U ontvangt die maand een factuur van € 70,- (= 10 maanden (maart -december) x 7 euro per maand).  

Hoe zorg ik ervoor dat mijn zoon of dochter tennisles krijgt?
Wil uw zoon of dochter na de winterlessen van Bas-Ta weer tennisles? Dan schrijft u uw zoon of dochter daar zelf voor in. De zomerlessen gaan aansluitend aan de winterlessen van start. Inschrijven voor de zomerlessen kan via de website van Bas-Ta: https://www.bas-ta.nl/  

Wat betekent dit voor mijn maandelijkse automatische incasso?
Deze komt per 1 maart te vervallen. Als u de factuur van het lidmaatschap (maart-december 2023) ontvangt, kunt u zelf aangeven hoe u deze wilt betalen. Het is mogelijk om per halfjaar of jaar te betalen.  

Wat als ik het Jeugd Alles-in-1 lidmaatschap op wil zeggen?
Het Jeugd Alles-in-1 lidmaatschap kan jaarlijks opgezegd worden. Schriftelijk opzeggen moet voor 31 december, bij de ledenadministrateur, via email: [email protected]. Er is contributie verschuldigd tot het einde van het kalenderjaar.  

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden, dan kunt u zich richten tot Bernadette Hulswit op 06 81894043.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen