Zomer Challenge-lidmaatschap

13 mei 2023


Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou uit voor de Zomer Challenge!

Het Zomer Challenge-lidmaatschap geldt voor de maanden juli, augustus en september. Voor slechts 50 euro kun je drie maanden vrij tennissen en/of padellen wanneer het jou uitkomt en zo vaak als je wilt. Op zaterdag 1 juli kun je meedoen aan een tennis of padelclinic (€ 15,-, te betalen op de dag zelf). In september houden we onze clubkampioenschappen waar je ook aan mee kunt doen. Na afloop van deze periode stopt het Zomerchallenge-lidmaatschap automatisch. Je kunt het natuurlijk ook omzetten naar een regulier lidmaatschap. Je ontvangt voor deze periode een lidmaatschapspas (KNLTB-pas).

Kosten: € 50,-

Doe je ook mee?
Meld je dan aan via het Aanmeldingsformulier en geef hierin aan, dat je meedoet aan de Zomer Challenge. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via e-mail. Wil je eerst meer informatie, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen