Zomerlidmaatschap

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou uit voor het Zomerlidmaatschap.

Het Zomerlidmaatschap geldt voor de maanden juni, juli en augustus. Voor slechts 50 euro kun je drie maanden vrij tennissen en/of padellen wanneer het jou uitkomt en zo vaak als je wilt. Na afloop van deze periode stopt het Zomerlidmaatschap automatisch. Je ontvangt voor deze periode een lidmaatschapspas (KNLTB-pas).

Kosten: € 50,-

Doe je ook mee?
Meld je dan aan via het Aanmeldingsformulier en geef hierin aan, dat je zomerlid wilt worden. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via e-mail.
Wil je eerst meer informatie, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Een alternatief is het Lespakket Maak Kennis met Tennis – dit pakket is bestemd voor nieuwe leden die nog geen gebruik hebben gemaakt van dit pakket. Zie hiervoor de informatie elders op deze website. Heb je interesse in padellessen, dan kun je het beste contact opnemen met onze padelschool Bob Padel ([email protected]). Website van Bob Padel is www.bobpadel.nl