Handleiding digitale omgeving

 TPV TIOS is sinds enkele jaren aangesloten bij de digitale omgeving van de KNLTB, genaamd KNLTB.Club. De KNLTB noemt het de ‘alles-in-één oplossing’ voor de vereniging! Het is inderdaad een mooi systeem waar zowel de ledenadministratie, het afhangbord, de bardiensten, communicatie opties (o.a. email), de website als de KNLTB.Club-app in geïntegreerd zijn. Een nadeel van dit systeem kan zijn, dat het voor leden op een gegeven moment best ingewikkeld gaat worden en ze door de bomen het bos niet meer zien. Vandaar dat we in deze handleiding een korte uitleg willen geven van de verschillende functionaliteiten:

KNLTB.Club

De digitale omgeving van de KNLTB waar bijna alle tennis- en padelverenigingen bij aangesloten zijn. Naast bovengenoemde functionaliteiten, zijn er nog meerdere waar wij momenteel (nog) geen gebruik van maken, zoals laddercompetitie, online inschrijven, sponsormogelijkheden en enquête-mogelijkheden.

De website van TPV TIOS

Sinds januari 2021 heeft TPV TIOS een vernieuwde website die dus gelieerd is aan KNLTB.Club. De domeinnaam is www.tvtios.nl. Hier vind je algemene informatie over de vereniging en als er nieuws is verschijnt dit ook op de site. Bovendien kun je hier ook een baan reserveren. Deze site is toegankelijk voor leden en niet-leden. In verband met privacywetgeving kun je hier geen bardiensten en geen leden vinden. Dit kan wel op ‘Mijn Club’.

Mijn Club (website)

Rechtsboven op de website zie je de tekst ‘Mijn Club’. Als je hierop klikt, kun je inloggen in de afgesloten website-omgeving. Deze is alleen toegankelijk voor leden. Je moet dan wel eerst een account d.m.v. je bondsnummer en een wachtwoord aanmaken. In deze ‘Mijn Club’ omgeving vind je wel de bardiensten en kun je leden vinden. Dit is bijv. handig indien je wil ruilen met een bardienst.

KNLTB.Club-app

We hebben ook een app voor op je mobiele telefoon: de zgn. KNLTB.Club-app. Dit is als het ware een ‘uitgeklede’ website. Via deze app kun je o.a. een baan reserveren, vind je je bardiensten en vind je andere leden om eventueel je bardienst mee te ruilen. Op deze app vind je ook dezelfde nieuwsberichten als die van de website. Houd er wel rekening mee dat de nieuwsberichten erop blijven staan en dat deze op den duur niet meer actueel zijn. Raadpleeg voor actuele informatie altijd het hoofdmenu van de website.

De KNLTB.Club-app gaat steeds belangrijker worden en krijgt steeds meer functionaliteiten. Zo kun je nu al je pasje in je club-app vinden (meer -- KNLTB Digitale ledenpas). Deze digitale ledenpas gaat in 2022 de fysieke ledenpas vervangen. Dit betekent dat de toegang tot ons park en de toegang tot de hal niet meer m.b.v. de fysieke ledenpas gaat,  maar met behulp van de QR-code op je digitale ledenpas. We moeten dan wel aanpassingen verrichten bij de toegangspoort en de deur naar de hal. Meer informatie hierover volgt in het komende jaar. We raden je sterk aan deze KNLTB.Club-app te downloaden (via de Appstore of de Google Play Store): eigenlijk kunnen we niet meer zonder!