Tennislessen

Tennislessen volgen op het tennispark van TPV TIOS?
Het volgen van tennislessen is enkel mogelijk voor leden van TPV TIOS, met uitzondering van het Maak Kennis met Tennis-lesprogramma (voor senioren, zie info op deze pagina) en voor specifieke jeugdleden (vraag meer info op bij ledenadministratie of jeugdcommissie).
TPV TIOS werkt samen met Tennisschool Bas-Ta.

Bas Tennis Academy
Wie (nog beter) wil leren tennissen kan sinds 1997 terecht bij Bas Tennis Academy (Bas-ta); een professionele tennisschool die staat voor individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Met haar gediplomeerde medewerkers is Bas-ta aangesloten bij vele verenigingen in de regio. Naast tennislessen biedt Bas-ta ook een aantal terugkerende activiteiten voor leden, scholen en voor bedrijven, waaronder clinics, toernooien, kinderfeestjes, een zomerkamp en een excursie naar Roland Garros.

De gediplomeerde trainers van Bas Tennis Academy nemen alle aspecten van het tennisspel onder de loep. Zowel jeugd als senioren kunnen zich inschrijven om trainingen te volgen. De doelstelling van het trainersteam is om het tennisniveau en het spelplezier te verhogen. Je kunt individueel inschrijven, maar bijvoorbeeld ook met je competitieteam. De tennisleraar zal dan niet alleen technische aanwijzingen, maar ook tactische tips kunnen geven. Tennisles nemen is de meest makkelijke manier om je tennisspel snel te verbeteren.

De actuele tarieven voor de trainingen vindt u op de website van Bas Tennis Academy: www.bas-ta.nl. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de tennislessen.

Tennislessen voor Jeugd: Kies voor het Top Pakket
Bij het onderdeel JEUGD op onze website vindt u alle informatie over de pakketten voor de Jeugd.

Tennislessen voor Senioren: Maak Kennis met Tennis (MKMT)
Heeft u interesse om te leren tennissen en bent u nog geen lid (geweest) van TPV TIOS? Maak dan Kennis met Tennis bij Bas-Ta. Bas-Ta biedt deze introductiecursus tegen een aantrekkelijk tarief. Een mooie kans, voor wie wil beginnen met tennissen, maar het even wil uitproberen! Dit lespakket is uitsluitend voor nieuwe leden.

Hoe werkt Maak Kennis met Tennis?
Het lespakket start (in principe, uitzonderingen in overleg met Bas-Ta) twee keer per jaar, in maart/april en in september/oktober.
(Past deze planning u niet? Neem contact op met Bas-Ta wat er eventueel wél mogelijk is)
U krijgt 6 of 18 tennistrainingen. De training vindt plaats in een groep van minimaal vier personen en de les duurt 45 minuten. De les wordt gegeven door een gediplomeerde trainer.
De eerste 6 trainingen kunt u volgen zonder lid te zijn van TPV TIOS. U betaalt dus ook geen contributie aan TPV TIOS, enkel lesgelden aan Bas-Ta. 
Na deze 6 trainingen volgt een keuzemoment: Vindt u het tennissen leuk, dan gaat u door met de cursus "Vervolg Maak Kennis met Tennis" van 12 trainingen. Op dat moment wordt u alsnog lid van onze vereniging. Wanneer u het tennissen toch niet leuk vindt, dan stopt MKMT voor u na 6 trainingen. 

Weet u nu al dat u de 18 trainingen wilt volgen? Dan meldt u zich direct ook aan als lid van de vereniging. U betaalt echter pas contributie na de eerste 6 lessen. En als extra voordeel voor Maak Kennis met Tennis-deelnemers geldt, dat u gedurende het eerste halfjaar na de start van het lesprogramma, niet wordt ingedeeld voor bardiensten. 

De actuele tarieven voor de MKMT-trainingen vindt u op de website van Bas Tennis Academy: www.bas-ta.nl. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de lessen.

Om lid te worden van TPV TIOS, meld u zich aan via deze website: www.tvtios.nl / Lid worden?  

Kortom: Het lesprogramma Maak Kennis met Tennis (MKMT) is geschikt voor iedereen die nog nooit getennist heeft en onder begeleiding van tennisschool Bas-Ta, wil ontdekken of dit iets voor hem/haar is. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met de ledenadministratie via email: [email protected] of met tennisschool Bas-ta via onderstaande contactgegevens.

Let op! Je mag 1 keer deelnemen aan Maak Kennis met Tennis.

Contactgegevens Bas Tennis Academy
Email: [email protected]
Telefoon: 0183 851490
Mobiel: 06 53 24 13 59
Website: Bas-ta