Tennislessen

Tennislessen volgen op het tennispark van TPV TIOS?
Het volgen van tennislessen is enkel mogelijk voor leden van TPV TIOS, met uitzondering van specifieke jeugdleden (vraag meer info op bij ledenadministratie of jeugdcommissie). TPV TIOS werkt samen met BOB Tennis, Padel & Club Services.

BOB Tennis, Padel & Club Services
BOB Tennis, Padel & Club Service is een no-nonsens organisatie die doet waar het voor staat: het verzorgen van kwalitatieve tennis- en padeltrainingen bij diverse clubs in de regio.

BOB verzorgt professionele trainingen voor jeugd en volwassenen voor alle niveau’s. In groepen, als duo of individueel zijn deze te boeken. BOB beschikt over een team van trainers dat je technisch, tactisch, positioneel en/of mentaal gaat trainen. Wil je je eventueel als complete groep aanmelden? Ook dat kan, via het aanmeldformulier zien ze de aanmelding graag tegemoet en plannen de door jou gewenste training in (let altijd wel op de inschrijftermijn die van toepassing is).

BOB verzorgt niet alleen trainingen, maar organiseert ook clinics, tenniskampen en tennisreizen.

De actuele tarieven voor de trainingen vindt u op de website van BOB Tennis, Padel & Club Service: bobtennis.nl/home. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de lessen.

BOB Tennis, Padel & Club Services
Rueckertbaan 219
5042 AE Tilburg

[email protected]
[email protected]
www.bobtennis.nl
www.bobpadel.nl