Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van TPV TIOS! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/7 Algemeen
2/7 Tennis en/of Padel Wat is de reden dat u zich wilt aanmelden bij TIOS?
>
3/7 Voor Jeugd t/m 17 jaar: Kies je Jeugdlidmaatschap Keuze maken voor het Top -pakket of het Basis-pakket (zie website voor uitleg)
>
4/7 Start lidmaatschap Vul hier in wanneer het lidmaatschap in moet gaan
5/7 Enkel deelname aan competitie namens TV TIOS? Vink dit aan, als u kiest voor het competitielidmaatschap. Details over het competitielidmaatschap vindt u op onze website.
6/7 Lespakket Maak Kennis met Tennis (Alleen voor senioren) Indien u gebruik maakt van het eenmalige lespakket Maak Kennis met Tennis, geef dit dan hier aan. Meer informatie: Zie onze website.
7/7 Zomerlidmaatschap

Wilt u de onderstaande informatie doorlezen voordat u uw gegevens gaat invullen?

Aanleveren Pasfoto:
Om de aanmelding te kunnen verzorgen, is een pasfoto noodzakelijk. U kunt de foto uploaden bij uw aanmelding (in de formaten jpg (jpeg), png of gif).

Akkoordverklaring:
Door lid te worden verklaart u zich akkoord met:

  • Het ontvangen van nieuwsberichten vanuit Bestuur, aankondigingen van de diverse commissies en nieuws over het draaien van bardiensten via e-mail. U zorgt daarom voor het tijdig doorgeven van een wijziging in uw mailadres (via [email protected]).
  • Het tijdig doorgeven van overige wijzigingen in uw persoonlijke gegevens aan [email protected].
  • Het zichtbaar maken van uw telefoonnummer en mail-adres in de ledenlijst op de website van TV TIOS en in de KNLTB Club App. Deze ledenlijst is enkel zichtbaar voor overige leden, na inloggen in een beveiligde omgeving. Overige gegevens worden niet verspreid of op de website geplaatst, tenzij in overleg.
  • Het plaatsen van foto's op de website en/of in digitale berichten, waar u als lid zichtbaar op kunt zijn.
  • Uitwisselen van gegevens over de aanmelding en les-indeling van cursisten tussen TV TIOS en de tennisschool waarmee wordt samengewerkt.
  • De opzegvoorwaarden voor het lidmaatschap, deze vindt u elders op deze website.