Informatie

Hartelijk dank voor uw interesse in TPV TIOS, de tennis- en padelvereniging van Sleeuwijk.

Om in te schrijven als lid van TPV TIOS zijn een aantal gegevens én een pasfoto nodig. Je vindt hier meer informatie over op deze website bij Aanmeldingsformulier. Na het inschrijven zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen. Voor alle bedragen zie Contributie. Na betaling van de contributie wordt de KNLTB ledenpas uitgereikt. Met deze pas kan een baan en speeltijd worden gereserveerd via de website ('Reserveer je baan') en/of via de KNLTB.Club-app (downloaden via de App Store of Google Play Store).
Als senior-lid word je ingedeeld voor bardiensten. Voor meer informatie over de bardienst: zie de button Bardienst bij 'De Vereniging'.

Tennis én Padel spelen

Met ingang van november 2021 beschikt TPV TIOS over twee padelbanen (naast de vijf tennisbanen). Het bestuur heeft ervoor gekozen om één lidmaatschap aan te bieden. Met dit ene lidmaatschap kun je dus tennissen én padellen.

Informatie over onze lidmaatschappen

Voor de Jeugd (tot en met het jaar waarin je 17 wordt) bieden wij een Alles-in-1 lidmaatschap aan. Klik hier voor meer informatie over het jeugdlimaatschap.

Voor Senioren (vanaf het jaar waarin je 18 wordt) bieden wij aan:
* Gewoon lidmaatschap
* Zomer Challenge (onder voorbehoud) – voor meer informatie, zie: Zomer Challenge
* Winter Challenge (onder voorbehoud) – voor meer informatie, zie: Winter Challenge
* Competitielidmaatschap (enkel na akkoord Technische Commissie) – voor meer informatie, zie Competitielid.
* Blessurelidmaatschap – voor meer informatie, zie Huishoudelijk reglement.