Nieuwjaarswensen en belangrijke veranderingen voor 2024

06 januari 2024


Namens het bestuur van TPV TIOS wensen we jou een gelukkig nieuwjaar toe, gevuld met gezondheid, liefde en bovenal sportief plezier. We hopen dat je hebt genoten van een fijne feestperiode en klaar bent voor een nieuw en bruisend jaar op onze tennis- en padelbanen.  

Terugkijkend op het afgelopen jaar kunnen we met trots zeggen dat TPV TIOS floreert. Er is volop getennist en gepaddeld, we hebben succesvolle toernooien georganiseerd, onderlinge competities gespeeld en onze competitieteams hebben kampioenschappen binnengehaald. Dit alles hebben we te danken aan de inzet en betrokkenheid van onze fantastische leden!  

TPV TIOS groeit
We zijn verheugd te melden dat het gemiddeld aantal leden voor 2023 op 401 staat, ten opzichte van 2022 een toename van 46 leden. Dit toont aan dat onze vereniging bloeit en dat we steeds meer mensen kunnen verwelkomen op onze banen.  

Tennisschool Bas-ta stopt als onze tennisschool na de wintertraining
Helaas moeten we ook een verandering aankondigen. Bastiaan de Pauw van tennisschool Bas-ta heeft aangegeven het rustiger aan te willen doen, en opzoek te zijn naar nieuwe uitdagingen, en heeft daarom zijn overeenkomst met TPV TIOS opgezegd. We willen Bastiaan en zijn leraren bedanken voor de geweldige samenwerking in de afgelopen jaren en respecteren zijn keuze. Tennisleraar Jorn rond de tennislessen van het winterseizoen gewoon af.  

BOB Tennis, Padel & Club Services gaat naast padel- ook tennistraining geven
Vanaf 1 april worden de tennistrainingen overgenomen door BOB Tennis, Padel & Club Services. Voor velen al een bekende partij binnen de club aangezien zij al enkele jaren ook de padeltrainingen verzorgen. Binnenkort ontvang je meer informatie over BOB Tennis, Padel & Club Services en de tennis- en padellessen die zij op TPV TIOS gaan geven.  

Geluidsoverlast van ons sportpark
Helaas is er een klacht over het geluid van onze padelbanen. We ontvingen een schrijven van de Milieudienst Midden/West-Brabant dat wij niet voldoen aan de geluidsnorm. Uiterlijk 6 maart moet hier verandering in zijn. Wij zijn in gesprek met de gemeente hoe we dit gezamenlijk kunnen oplossen, maar ook met een leverancier van geluidschermen om het geluid te reduceren conform de norm. Via de Nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.    
Vrijwilligers bedankt!
Een speciale dank gaat uit naar al onze vrijwilligers. Jullie toewijding en harde werk hebben het afgelopen jaar TPV TIOS laten groeien en bloeien. We zijn ontzettend dankbaar voor jullie bijdragen en kijken opnieuw naar jullie uit om samen van 2024 een succes te maken. Bijdragen aan dit succes? Binnenkort volgt meer informatie over hoe je kunt bijdragen als vrijwilliger, en we hopen dan ook nieuwe gezichten te verwelkomen.  

Laten we samen uitkijken naar een fantastisch 2024 vol sportieve hoogtepunten en gezelligheid op TPV TIOS. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  

Met sportieve groeten,  
Bestuur TPV TIOS 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen