TPV TIOS benoemt Peter Roodbeen als Vrijwilliger van het Jaar 2023!

29 maart 2024


Tijdens de Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur Peter Roodbeen in het zonnetje gezet als Vrijwilliger van het Jaar 2023. Peter heeft zich de afgelopen jaren onvermoeibaar ingezet voor TPV TIOS. Zijn passie voor padel en vastberadenheid om onze vereniging te laten groeien, hebben geleid tot de succesvolle realisatie van onze prachtige padelbanen. Maar daar hield het niet op. Peter was ook een ware ambassadeur voor padel, altijd bereid om nieuwe leden te verwelkomen en de sport te promoten.  

Daarnaast heeft Peter de afgelopen maanden bijna dagelijks gewerkt aan het oplossen van het geluidsoverlastprobleem. Zijn vastberadenheid en vasthoudendheid hebben er voor gezorgd dat er nog steeds in de avonduren padel gespeeld mag worden. Maar dat is nog niet alles! Peter vervult ook de rol van penningmeester binnen TPV TIOS. Zijn financiële expertise en nauwgezette beheer hebben onze vereniging op koers gehouden.  

Als blijk van onze waardering heeft Peter een prachtig straatnaambord met zijn naam ontvangen: het Peter Roodbeenpad. Dit bord zal een prominente plek krijgen op ons park, als eerbetoon aan zijn onschatbare bijdrage. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Robert Sagat 03-04-2024 13:31

helemaal leuk👍

Gerrie Snijders 29-03-2024 18:13

leuk,mooi gebaar en verdient .

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen