TPV TIOS neemt hartelijk afscheid van Marijke de Bruijn als secretaris

29 maart 2024


Na drie jaar van toegewijde dienst als secretaris, neemt Marijke de Bruijn afscheid van haar functie. Haar inzet, passie en betrokkenheid gaan we als vereniging missen, maar snappen haar keuze en danken haar voor alles wat ze de afgelopen jaren heeft gedaan.  

Tijdens de Algemene Ledenvergadering, die onlangs plaatsvond, werd Marijke’s vertrek officieel aangekondigd. André Weima, voorzitter, sprak lovende woorden over Marijke’s toewijding en nauwgezetheid. “Marijke was niet alleen een secretaris; maar ook een kritische sparringspartner tijdens onze vergaderingen. Haar organisatorische talent, vriendelijkheid en betrokkenheid zorgden ervoor dat het altijd gesmeerd liep.”  

Nieuwe secretaris: Petra Schram
Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd ook meteen onze nieuwe secretaris verwelkomd: Petra Schram. Petra heeft een schat aan ervaring en een frisse blik op onze vereniging. We zijn dan ook heel blij dat we direct iemand gevonden hebben die met enthousiasme aan de slag wil.  

Nogmaals veel dank Marijke voor je inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren en Petra van harte welkom! Op naar een nieuw hoofdstuk vol sportiviteit, gezelligheid en passie! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen